KADROLU ÖĞRETMENLER

Halil YAVUZ
(Müzik Öğretmeni)

02.10.1967 yılında Of’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Hayrat Lisesinde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı (TMDK) bitirdi. Kocaeli Körfez İlçesi Çelik Sanayi İ.Ö.O.’da 3 yıl çalıştıktan sonra Erzurum  iline asker öğretmen olarak atandı. Askerlikten terhis olduktan sonra , 2000  yılından itibaren Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İ.Ö.O.’da 10 yıl çalıştı. 2010 yılından itibaren Of Halk Eğitimi Merkezinde Müzik Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hacı TERZİ
(Resim Öğretmeni)

20.02.1969 yılında Trabzon’un Araklı İlçesinde doğdu. İlkokul, İlköğretim ve Lise Eğitimini Araklı ilçesinde yaptı. 1991 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi resim-iş eğitimi bölümünü kazanarak 1996 yılında mezun oldu. Resim-iş öğretmeni 09.06.1996 yılında Nevşehir’in Avanos İlçesinin Kalaba kasabası Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O.’da ,1999-2001 yılları arasında Nevşehir Avanos İlçesi Kalaba kasabası Fatih sultan Mehmet Lisesinde, 2001-2006  yılları arasında Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Tesan Anadolu Öğretmen Lisesinde Resim Öğretmeni olarak yaptı. 24/06/2010 tarihinde Of Halk Eğitimi Merkezine kadrolu resim öğretmeni olarak göreve başladı, halen kurumumuzda görev yapmaktadır.

Kenan HACIMURTAZAOĞLU
(Sınıf Öğretmeni)

Sevgi BAYIR
(Bilişim Teknolojileri Öğretmeni)

05.08.1986 tarihinde İsviçre'de doğdu. İlkokulu Atatürk İlkokulunda, ortaokulu Merkez Ortaokulunda ve liseyi Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesinde tamamladı. Gazi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini bitirdi. Iğdır Hoşhaber Ortaokulunda 4,5 yıl çalıştıktan sonra Trabzon/Of  ilçesine tayin oldu. 2016 yılından itibaren Of Halk Eğitimi Merkezinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Fatma Nur KOCAR
(Bilişim Teknolojileri Öğretmeni)

Havva Gökçen KAR
(Okul Öncesi Öğretmeni)