YÖNETİM

Ahmet DUNAY

MÜDÜR

Vakfıkebir’de doğdu. Vakfıkebir Mısırlı İ.Ö.O.’dan sonra orta öğretimini Vakfıkebir Lisesinde tamamladı. Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünü bitirdikten sonra, 1977  yılında Gümüşhane merkez ticaret meslek lisesinde göreve başladı.ardından sırasıyla,Gümüşhane E.M.L. , Trabzon Vakfıkebir lisesinde, Of Balaban Ortaokulunda, Sürmene Oylum Ortaokulunda,Vakfıkebir Fevziye İ.Ö.O. ,Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi ,Trabzon Merkez Tevfik Serdar Anadolu Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra Ekim 2011 de Of Halk Eğitimi Merkezine Müdür olarak göreve başladı.Evli ve üç çocuk babasıdır.

Dursun Ali ABDİKOĞLU

Müdür Yardımcısı

06.11.1954 yılında Of’ta doğdu. İlkokulu Eskipazar İ.Ö.O.’da, ortaöğretimini Of Şehit Ahmet Ç.P.L.’de tamamladı. Yüksek öğretimini Rize Eğitim Enstitüsün’de yaptıktan sonra, 1979 yılında Ordu Çaybaşı’nda göreve başladı. Sırasıyla Trabzon, Malatya ve Gaziantep’te öğretmenlik ve  müdürlük yaptı. 1997 yılında itibaren müdür yardımcığı yaptığı 28 Şubat İ.Ö.O.’dan, 21.10.2011’de ayrılarak Of halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müdür yarımcısı olarak atandı. Halen kurumumuzda görev yapmaktır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Hobileri torunlarıyla oynamak, gezmek ve yüzmektir.

Hamdi YUMLU

Müdür Yardımcısı

10.10.1982 tarihinde Trabzon Ortahisar’da doğdu. İlkokulu Ülkü İlkokulunda, ortaokulu Kanuni Ortaokulunda, ortaöğretimini Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğini bitirdi. Yüksek Lisansını Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi bölümünde tamamladı. 2008 yılında vatani görevini Yüksekova'da yedek subay olarak yaptı. 2006'da Hakkari Yüksekova Kamışlı İlköğretim Okuluna atandı. 2010'da Trabzon Of Uğurlu Hacıahmet İlköğretim okuluna tayin oldu. 2016'dan beri Of Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.