Yönetim

Ahmet DUNAY

MÜDÜR

Vakfıkebir’de doğdu. Vakfıkebir Mısırlı İ.Ö.O.’dan sonra orta öğretimini Vakfıkebir Lisesinde tamamladı. Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünü bitirdikten sonra, 1977  yılında Gümüşhane merkez ticaret meslek lisesinde göreve başladı.ardından sırasıyla,Gümüşhane E.M.L. , Trabzon Vakfıkebir lisesinde, Of Balaban Ortaokulunda, Sürmene Oylum Ortaokulunda,Vakfıkebir Fevziye İ.Ö.O. ,Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi ,Trabzon Merkez Tevfik Serdar Anadolu Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra Ekim 2011 de Of Halk Eğitimi Merkezine Müdür olarak göreve başladı.Evli ve üç çocuk babasıdır.

Dursun Ali ABDİKOĞLU

Müdür Yardımcısı

06.11.1954 yılında Of’ta doğdu. İlkokulu Eskipazar İ.Ö.O.’da, ortaöğretimini Of Şehit Ahmet Ç.P.L.’de tamamladı. Yüksek öğretimini Rize Eğitim Enstitüsün’de yaptıktan sonra , 1979 yılında Ordu Çaybaşı’nda göreve başladı. Sırasıyla Trabzon, Malatya ve Gaziantep’te öğretmenlik ve  müdürlük yaptı. 1997 yılında itibaren müdür yardımcığı yaptığı 28 Şubat İ.Ö.O.’dan ,21.10.2011’de ayrılarak Of halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müdür yarımcısı olarak atandı. Halen kurumumuzda görev yapmaktır.Evli ve üç çocuk babasıdır.Hobılerı torunuyla oynamak,yüzmektır

Hasan TÜRKER

Müdür Yardımcısı

01.11.1955 yılında Of’ta doğdu. İlköğretimini Of Yazlık Köyünde ,ortaöğretimini Trabzon İ.H.L. tamamladı.Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 1981 yılında bitirdi. 1982 yılında vatani görevini 1982 yılında İzmir ve İstanbul’da subay olarak tamamladı.Sırasıyla  Samsun Vezirköprü Lisesi, Arhavi Atatürk Ortaokulu, Of Kız Meslek Lisesi ve Of Şehit Ahmet Ç.P.L.’de görev yaptıktan sonra Of Halk Eğitimi Merkzine 04.11.2011 Tarihinde müdür Yardımcısı olarak atandı.Halen kurumumuzda görev yapmaktadır.Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Köşe Yazıları