• Kanaviçe Kursumuz 24.03.2017 Tarihinde Başlıyor. - 22/03/2017
  • 24.03.2017 tarihinde başlayacak olan kursumuza kayıtlar devam etmektedir.

Kanaviçe Kursumuz Cumapazarı Belediye Binasında Leyla BİRLİK hocamız tarafından verilecektir. 24.03.2017 tarihinde başlayacak olan kursumuz 232saat olup 04.05.2017 tarihinde sona erecek.

Haftaiçi hergün 09.00-16.05 saatleri arasında gerçekleştirilecek kursumuza kayıtlar devam etmektedir.

Neşe´nin gözdeleri:

• BAŞARI BELGESİ - 16/02/2016
  •    kurumumuz müdürü Ahmet DUNAY ilçe kaymakamımız Eren ARSLAN tarafından "Avrupa birliği projeleri konusunda ve mezun olan öğrencileri sınavlara hazırlama kursu açarak göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılı çalişmalarınızdan dolayı sizi, 657 sayılı Devlet memurları kanunu'nun (6111 sayılı kanunla değişik) 122. maddesi uyarınca başarı belgesi ile taltif ediyorum.
       Bu yoldaki örnek davranışlarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim." Başarı Belgesi İle Ödüllendirdi .

• Proje kapsamında Keçe Aksesuarları Yapımı, Baklava Yapımı ve Bilgisayar Destekli Muhasebe kursu açılacak - 21/03/2017
  •    İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğü ile OF Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde proje kapsamında Keçe Aksesuarları Yapımı, Baklava Yapımı ve Bilgisayar Destekli Muhasebe kursları  açılacak başvurular devam ediyor.

Keçe Aksesuarları Yapımı kursunu Hacer YURTSEVER hocamız verecektir.

Baklava Yapımı kursunu Sevgi SARAL hocamız verecektir.

Bilgisayar Destekli Muhasebe kursunu Süreyya AYDIN hocamız verecektir.