• BAŞARI BELGESİ - 16/02/2016
  •    kurumumuz müdürü Ahmet DUNAY ilçe kaymakamımız Eren ARSLAN tarafından "Avrupa birliği projeleri konusunda ve mezun olan öğrencileri sınavlara hazırlama kursu açarak göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılı çalişmalarınızdan dolayı sizi, 657 sayılı Devlet memurları kanunu'nun (6111 sayılı kanunla değişik) 122. maddesi uyarınca başarı belgesi ile taltif ediyorum.
       Bu yoldaki örnek davranışlarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim." Başarı Belgesi İle Ödüllendirdi .