Duyurular

• Proje kapsamında Keçe Aksesuarları Yapımı, Baklava Yapımı ve Bilgisayar Destekli Muhasebe kursu açılacak - 21/03/2017
  •    İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğü ile OF Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde proje kapsamında Keçe Aksesuarları Yapımı, Baklava Yapımı ve Bilgisayar Destekli Muhasebe kursları  açılacak başvurular devam ediyor.

Keçe Aksesuarları Yapımı kursunu Hacer YURTSEVER hocamız verecektir.

Baklava Yapımı kursunu Sevgi SARAL hocamız verecektir.

Bilgisayar Destekli Muhasebe kursunu Süreyya AYDIN hocamız verecektir.